Blogger Social Share Counter

Blogger social share counter. Anda tidak perlu menanggung kos bulanan untuk menikmati features Blogger social share counter ini. Malahan kos hosting secara bulanan pun tidak perlu. Memadai hanya menggunakan platform dan hosting Blogger yang 100% percuma.

Menariknya mungkin anda perlu meneliti pelan bayaran bulanan bagi Premium social button with share counter dan Hosgator web hosting ini. Kos bulanan bagi premium social share tersebut lebih mahal berbanding harga sekali beli template Thesis Blogger Template.



Comments dan Social Share Count

Baiklah berikut adalah ciri-ciri Blogger social counter yang dimiliki Thesis Blogger Template:

  1. Sekali pakej dengan button Facebook, Google+, Twitter dan Whatsapp share
  2. Kiraan counter Total Shares digabungkan antara, Google+ Share, Tweet, Facebook like, Facebook Share, Facebook Comments dan Whatsapp count
  3. Terdapat sticky button yang kemas dan dynamic. Ianya hanya akan appear apabila button besar sudah scroll out.
  4. Penggunaan tona warna yang tampak lembut
  5. Anda bebas merubah warna button, label dan text pada social share section ini tanpa melalui proses coding, hanya beberapa klik dengan bantuan template designer
  6. By default, kami menetapkan minima total share counter adalah 6. kerana secara psikologi, visitor tidak suka share artikel yang belum ada share lagi. Visitor lebih terdorong untuk share akan artikel yang sudah ada banyak share (dianggap viral). Ciri-ciri dinamik ini kami anggap sebagai social media optimize
  7. Design disepadankan dengan saiz browser device visitor anda. Responsive dan mobile friendly
Screenshoot

{ 8 comments.. read them below or add one }

Muhammad Faris Izzat Mohd Latfi Muhammad Faris Izzat Mohd Latfi June 29, 2015
semalam try whatsapp share tak menjadi. dia tak copy link article yang nak dishare

facebook dan g+ ok.
Shah Danial Shah Danial June 29, 2015
Artikel dari thesisblogger.com ni ke Faris?

Saya dah try, mobile version dan deskop version. visit guna anroid Samsung dan Lenovo. Semua ok: dia copy

Tajuk Post --> Link Post
Anonymous Anonymous July 02, 2015
Terima kasih atas maluman ianya error pada iOS device. Dengan makluman itu baru saya sedar dan buat surver pada iOS user yang lain. Dan ianya kini working pada semua device. Terima kasih ;)

#TestKomenPakaiAnon
cikgu naman cikgu naman July 02, 2015
kenapa twitter sharing tak muncul?
OMyDroid OMyDroid July 03, 2015
Premium feature dalam template..menarik..siap ade preview counting lagi..huhu
Shah Danial Shah Danial July 04, 2015
Kat mana bro? muncul je ni
Rossa Calla Rossa Calla November 17, 2015
Kalau nak buang sharing button ni dan replace dengan Addthis, Shareaholic atau lain-lain boleh ke?