Thesis Blogger Template V3

Thesis Blogger Template V3 yang dinanti-nantikan oleh blogger-blogger yang serius blogging kini release dengan rasmi. Kepada yang ingin download file template Thesis Blogger ini, sila klik link] ini.

Template ini telah update ke Thesis Blogger Template Version 3.1.

Free template instalation oleh Shah Danial terus ke blog anda.

Manakala klik link Responsive Thesis Blogger template ini pula untuk ke page himpunan pautan link-link tutorial dan documentation Thesis Blogger Template V3.

Thesis Blogger Template V3

Sungguhpun kami tidak menjanjikan Technical Support buat pengguna template ini, namun blog Thesis Blogger ini sendiri telah menyediakan documentation dan sedikit toturial asas yang membolehkan anda terus sahaja blogging. Selebihnya, kelak kami atau user² lain boleh berikan toturial tambahan.

Sekiranya blog anda sudah menggunakan Thesis Blogger Template V3, anda akan dijemput untuk menyertai secret community kami di Facebook Group ini untuk membuat aduan bug, mendapatkan Tip SEO bonus, perkongsian bersama dan lain-lain perbincangan.

Kami sungguh berharap agar user dari hosting Blogger kini go to next level dengan adanya Template ini. Belajar customise template ini sebagaimana user Thesis Wordpress telah banyak lakukan (DIY – Do It Yourself).

Ubah design template dengan bantuan Blogger Template Designer, hanya memerlukan beberapa klik dari mouse anda. Ianya tidak memerlukan kemahiran coding. Anda kini tiada masalah untuk kerap merubah design template blog anda. SEO setup pada template ini tidak akan terganggu.

Kami sungguh gembira jika anda mampu customise Template ini di blog anda dengan mudah dan cantik tanpa memerlukan masa yang lama. Gilap citarasa anda.

Better SEO rank, fastest load, easy customise, responsive design and social media optimize.

Dapatkan Template

BERIKAN SAYA TEMPLATE INI

Klik button diatas dan isi form yang disediakan. Kami akan menghubungi anda semula sekiranya anda telah submit dengan baik. Terima kasih.

{ 15 comments.. read them below or add one }

abah abah July 04, 2015
ooh dijual, harganya berapa tuan?
Shah Danial Shah Danial July 04, 2015
Hehe terpaksa jual. Masa free sebelum ni ramai remove credit link sedangkan dari credit link itu tidak mendatangkan trafik lebih dari 1% dan tidak memberi weight lebih dari 1% pun dalam SEO. Berasa pelik sungguh masa tu apa tujuan mereka. Link sekadar jadi rujukan blogger yg inginkan template yang sama.

Agak panjang jawapan =))

Harga kena follow button tu Tuan
Anonymous Anonymous September 11, 2015
Salam tuan, Thesis Blogger Template V3 ni template yang blog ni (www.thesisblogger.com) gune ker ?

berminat juge nak pki template ni tp tkde demo tu yg tanye tu...
Iam Programmer Shah Danial September 12, 2015
Waalaikumussalam. Ya demonya adalah blog Thesisblogger.com ini sendiri :)

Jika ingin lihat video demo klik link [Design Custom CSS dengan Blogger Template Designer] ini.
Mejuez Mejuez March 01, 2016
Best theme ever!!! Wajib beli dan senang nak edit mana nak letak iklan or macam macam boleh susun, paling best mesra SEO dan loading cepat.

Interface sedap mata memandang, dan paling penting MOBILE VIEW tip top!

Harga RM70 memang berbaloi sangat dengan theme simple minimalist mesra SEO ni.

Author Blog Author Blog March 02, 2016
dah pakai template ni. yang paling ketara pada peningkatan organic search pada traffic. dulu pakain cuma around 1.5k trafik dari google. sekarang ni dah cecah 6-10K trafik dari google. masa sebelum guna template ni, total pageviews ada dalam 1 juta je, 3 bulan je guna sekarang dah 7 juta pageviews. template yang terbaik!
Khairul Asrol Khairul Asrol March 03, 2016
Testimoni beberapa hari selepas guna Template ni, memang boost Pageview dan Unique visitor (h)

Klik LINK GAMBAR ini
Berita Premium Berita Premium March 03, 2016
Blog saya memang ada pembaca yang maintain user online. Tapi selepas guna template ini. Memang Pageview meningkat macam gunung yang curam. Mungkin sebab responsive dan laju loading. Sangat template yang minimal.

Gambar Trafik Meningkat
abah abah March 30, 2016
blog saye takde harapan ker? dah submit tapi syp jer
Iam Programmer Shah Danial March 30, 2016
Salam,

Nama tuan apa masa submit? Kami perlu mengetahui individu yang submit itu siapa. Sebab kami ada list individu yang di blaclist. Terpaksa filter dahulu. Kami berharap tuan isi semua field masa submit, kerana ianya penting bagi kami. (p)
abah abah March 31, 2016
Rasanya isi dengan nama penuh dah, email betul, cuma fb je tak isi sebab tak aktif.

Mungkin nama blacklist kot :d
Syamil Ramli Syamil Ramli June 10, 2016
Bro shah daniel..dh submit form...harap buleh review..template thesis yg dl mcm dh huru hara skit skg..

Blogwalking ke blog aku skit kekawan
Penjual Insurans yang Berahi
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 22, 2017
Memang best template ni . ( Y ) sebab tu sayang nak ganti dengan yang lain ..